Skip to content

Aanschaf pup

Fijn dat je een keuze wil gaat maken voor een Parson Russel Terriër. Voordat het zover is, zijn er enkele praktische zaken die belangrijk zijn om te weten.

Een kennelbezoek is natuurlijk altijd mogelijk. Dit is noodzakelijk indien je in aanmerking wilt komen voor een pup uit onze kennel.

Wij hanteren een wachtlijst die is gebaseerd op het eerste mail of telefonisch contact. Dus een haastig bezoek aan onze kennel is niet noodzakelijk.
Mocht je na je bezoek aan onze kennel op onze wachtlijst willen, dan vragen wij een vergoeding van
€ 25,-.  Dit is noodzakelijk om onze wachtlijst zo zuiver mogelijk te houden. 

Mochten wij je na 1 jaar niet van dienst kunnen zijn en je wilt verwijderd worden uit de wachtlijst, dan kan je contact met ons opnemen voor restitutie.
Hebben wij in het jaar een aanbod gedaan voor een pup, maar je hebt ons aanbod geweigerd, dan zal de restitutie regeling vervallen.

Is het zover dat wij een pup voor je hebben, dan kunnen wij de pup voor je reserveren. Reserveren is alleen mogelijk met een aanbetaling van €250,-

Reserveren houdt in dat wij een pup voor je vasthouden. Wij zullen je pup niet aan een ander vergeven. Mocht je na aanbetaling toch afzien van de koop, dan zal er geen restitutie plaatsvinden. Mits bij bijzondere gevallen zoals sterfte of ernstige aandoeningen. Denk dus goed na voordat je een pup reserveert.

Wij volgen en hanteren het fokreglement van de Raad van Beheer.

Nieuws