previous arrow
next arrow
Slider

PUPINFO

Bekijk onze verwachte nesten

TEVEN

Bekijk onze onze teven

REUEN

Bekijk onze reuen

FOTO'S

Bekijk onze foto’s

KENNEL VAN ‘T RUNSEL

U vindt onze kennel in Biezenmortel op een steenworp afstand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen aan het riviertje de Zandleij. Kennel van het Runsel bestaat sinds 1987. Gestart door de heer en mevrouw van Santen is in 1999 de kennel overgenomen door Jan en Rian Maas. Sinds 2016 wordt de kennel mede gerund door Dave Chan en Jeske Maas. De kennel achter het woonhuis aan de Runsvoort te Biezenmortel is ruim van opzet, zodat alle honden een binnen- en buitenverblijf hebben. De ruimtes zijn zo ingedeeld dat voor pups van elke leeftijd de juiste aandacht gegeven kan worden. De volwassen honden hebben uitgebreide speelweides waar ze graag  stoeien, klimmen en kruipen. Regelmatig worden de honden meegenomen naar Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Een bezoek aan de kennel is uitsluitend op afspraak mogelijk.

Parson Russell Terrier

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons fokproduct en trachten deze op een constant hoog niveau te houden. De Parson Russell Terrier Club Nederland, afgekort PRTCN, biedt ons enkele richtlijnen. Als lid van deze club kunt u van ons verwachten dat wij de richtlijnen als standaard beschouwen.

De gezondheid van onze honden staat op een zo hoog mogelijk niveau. Al onze honden zijn onderzocht en genetisch vrij van Primaire LensLuxatie, Late Onset Ataxie en SpinoCerebellaire Ataxie.

Van tijd tot tijd kunt u een nest verwachten, maar zorg dat u op de wachtlijst staat. Tevens kunt u bij ons terecht voor het dekken van uw teef. Bekijk onze reuen op deze pagina.

DSC_8163
DSC_8164
DSC_8165
DSC_8169
DSC_8160

Laatste nieuws